Lessen

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
TrampoClass
(Reserveren via website-inschrijvingen)
Les 1. 19:00-19:30 uur
Les 2. 19:30-20:00

VINYASA YOGA
(Reserveren via website-inschrijvingen)
19:00-20:00 uur

ALLROUND BBB/Pilates
19:15-20:15 uur (Reserveren via website-inschrijven Covid-10 maatregel)

LINE DANCE 
20:15-21:45 uur
(beginners & gevorderden)
(VBS De Kiem)

20:00 – 21:00 uur gevorderden
Koppeldans (start begin oktober 2020)
Beginners
21:00 – 22:00 uur(VBS De Kiem)
VINYASA YOGA op dinsdagavond van 19:00-20:00 uur
Met yogaoefeningen kom je opnieuw in contact met je innerlijke zelf (lichaam en geest) samen één geheel.
Yoga verlost je van alle stress, geeft je vervolgens opnieuw alle energie om verder te gaan met je leven. Aandacht voor wat er morgen komt. Via de ademhaling, ademen we in en denken aan wat voor ons het belangrijkste is, via het uitademen laten we alle chaos achter ons.
(Deze lessen gaan door in de mattensportzaal Riderfort – 8020 Ruddervoorde.)

BBB ALLround op woensdag om 19:15 uur
Billen, Buik, Benen, gecombineerd met pilates-oefeningen, zorgen ervoor dat de spiertonus in het lichaam terugkeert. Gecontroleerde en correcte oefeningen staan centraal. Met de focus op de buik, lage rug en het bekken. Na verloop van tijd voel je je niet alleen sterker, maar zit je strakker in je vel en blijft je lichaam mooi in balans. Voor jong en oud, met of zonder sportervaring. (VBS De Kiem)

Line Dance elke woensdagavond om 20:15 uur voor beginners & gevorderden
Met een passie voor Country Dance en Muziek verwelkomen wij graag iedereen die het Country dansen wil aanleren en onder de knie wil krijgen. Country is voor iedereen toegankelijk, zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Op een fijne, leuke, plezante manier bewegen en doodgewoon de tijd uit het oog verliezen. Met de stappenteller, kom je hier moeiteloos aan 5.000 stappen. (VBS De Kiem)

TrampoClass op dinsdag (Reserveren via website-inschrijven)
Waarom Trampoline springen? Via trampoline springen zet je alle spieren en lichaamscellen in beweging. De op- en neerwaartse bewegingen zorgen ervoor dat alle spieren opgespannen en ontspannen worden. Je verbrandt bij tien minuten trampolinespringen evenveel calorieën als bij een half uurtje joggen. Trampolinespringen is pure Fun en toch ook heel intensief trainen. Meer dan 30 minuten is er dan ook niet nodig om Fit te blijven.
(VBS De Kiem)

Start koppeldans (oktober 2020)
Dirk en Jenny nemen u mee in de wereld van het ballroom dansen. In deze lessen worden onder meer de swing, salsa, tango en latijnse dansen aangeleerd. Af en toe zullen ook dansavonden plaatsvinden. (zie kalender)
(VBS De Kiem)