Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
   

BBB
19:00-20:00 uur
Mattensportzaal Riderfort – Ruddervoorde
Zumba Step
20:15-21:15 uur
(VBS De Kiem – Ruddervoorde) 

START OP 13-09-2023

LINE DANCE 
20:00-21:30 uur
(beginners & gevorderden
VBS De Sprong – Waardamme

 

Koppeldans gevorderden
20:00 – 21:00 uur
Koppeldans
Beginners
21:00 – 22:00 uur
(VBS De Kiem) 

START OP 15-09-2023

Minimum 6 inschrijvingen

   

BBB ALLround op woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur
Billen, Buik, Benen, gecombineerd met pilates-oefeningen, zorgen ervoor dat de spiertonus in het lichaam terugkeert. Gecontroleerde en correcte oefeningen staan centraal. Met de focus op de buik, lage rug en het bekken. Na verloop van tijd voel je je niet alleen sterker, maar zit je strakker in je vel en blijft je lichaam mooi in balans. Voor jong en oud, met of zonder sportervaring. (VBS De Kiem – 8020 Ruddervoorde. Geen les tijdens de schoolvakanties)

Zumba Step op woensdagavond van 20:15 tot 21:15 uur
Onze Zumba Step is weer helemaal terug van weggeweest.
Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Al dansend worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics. Bij bFit bFun wordt ook een step gebruikt. Dit zorgt voor een extra vetverbranding. (VBS De Kiem – 8020 Ruddervoorde. (Geen les tijdens de schoolvakanties)

Line Dance elke woensdagavond om 20:00 uur voor beginners & gevorderden
Met een passie voor Country Dance en Muziek verwelkomen wij graag iedereen die het Country dansen wil aanleren en onder de knie wil krijgen. Country is voor iedereen toegankelijk, zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Op een fijne, leuke, plezante manier bewegen en doodgewoon de tijd uit het oog verliezen. Met de stappenteller, kom je hier moeiteloos aan 5.000 stappen. (VBS De Sprong – Parkeren Beekstraat –  Waardamme, recht tegenover de Wara, wandel langs de kerk door tot aan het poortje van de VBS. Sportschoenen met witte zool verplicht. (Geen les tijdens de schoolvakanties)

TrampoClass op donderdagavond van 19:00 tot 19:50 uur
Waarom Trampoline springen? Via trampoline springen zet je alle spieren en lichaamscellen in beweging. De op- en neerwaartse bewegingen zorgen ervoor dat alle spieren opgespannen en ontspannen worden. Je verbrandt bij tien minuten trampolinespringen evenveel calorieën als bij een half uurtje joggen. Trampolinespringen is pure Fun en toch ook heel intensief trainen. Meer dan 45  minuten is er dan ook niet nodig om Fit te blijven. (VBS De Kiem – Ruddervoorde. Geen les tijdens de schoolvakaanties)

Koppeldans op vrijdagavond (Start op 15 september 2023)
Dirk en Jenny nemen u mee in de wereld van het ballroom dansen. In deze lessen worden onder meer de swing, salsa, tango en latijnse dansen aangeleerd. Af en toe zullen ook dansavonden plaatsvinden. (Volg ons via FB & instagram). 
Lesaanbod 2022-2023, Swing, ballroom beginners en gevorderden. (VBS De Kiem- Ruddervoorde
Prijs: 12 lessen voor 160 euro per koppel of 80 euro per persoon. Geen les tijdens de schoolvakanties)

De lessen kunnen doorgaan, als er 6 koppels zijn ingeschreven.