Lessen

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
VINYASA YOGA
19:00-20:00 uur
(Mattensportzaa
Sporthal Riderfort – Ruddervoorde)
TrampoClass
(Reserveren via website-inschrijvingen)
Les 1. 18:45-19:30 uur
Les 2. 19:30-20:15
LINE DANCE 
20:15-21:45 uur
(beginners & gevorderden)
(VBS De Kiem)
BBB/Pilates
19:00-20:00 uur

Step + Bodysculpt
20:00-21:00 uur

20:00 – 21:00 uur gevorderden 
Koppeldans (start terug in september)
Beginners
21:00 – 22:00 uur
(VBS De Kiem)

ALLE LESSEN STARTEN TERUG, OP WOENSDAG 09 JUNI 2021

VINYASA YOGA op dinsdagavond van 19:00-20:00 uur
Met yogaoefeningen kom je opnieuw in contact met je innerlijke zelf (lichaam en geest) samen één geheel.
Yoga verlost je van alle stress, geeft je vervolgens opnieuw alle energie om verder te gaan met je leven. Aandacht voor wat er morgen komt. Via de ademhaling, ademen we in en denken aan wat voor ons het belangrijkste is, via het uitademen laten we alle chaos achter ons.
(Deze lessen gaan door in de mattensportzaal Riderfort – 8020 Ruddervoorde.)

BBB ALLround op donderdag om 19:00 uur
Billen, Buik, Benen, gecombineerd met pilates-oefeningen, zorgen ervoor dat de spiertonus in het lichaam terugkeert. Gecontroleerde en correcte oefeningen staan centraal. Met de focus op de buik, lage rug en het bekken. Na verloop van tijd voel je je niet alleen sterker, maar zit je strakker in je vel en blijft je lichaam mooi in balans. Voor jong en oud, met of zonder sportervaring. (VBS De Kiem)

Step + Bodysculpt om 20 uur
Step is een uitstekende manier om je conditie op te bouwen. Daarnaast train je een hele hoop spiergroepen in je lichaam. Bij het gebruik van de step, train je met je lichaamsgewicht als weerstand. Onder andere je bovenbenen, bil- en heupspieren, maar ook het hart en de longen worden aangesproken tijdens de les. De les wordt afgesloten met een Bodysculpt, een compleet programma met buikspieren en squatoefeningen.

Line Dance elke woensdagavond om 20:15 uur voor beginners & gevorderden
Met een passie voor Country Dance en Muziek verwelkomen wij graag iedereen die het Country dansen wil aanleren en onder de knie wil krijgen. Country is voor iedereen toegankelijk, zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Op een fijne, leuke, plezante manier bewegen en doodgewoon de tijd uit het oog verliezen. Met de stappenteller, kom je hier moeiteloos aan 5.000 stappen. (VBS De Kiem)

TrampoClass op woensdag (Reserveren via website-inschrijven)
Waarom Trampoline springen? Via trampoline springen zet je alle spieren en lichaamscellen in beweging. De op- en neerwaartse bewegingen zorgen ervoor dat alle spieren opgespannen en ontspannen worden. Je verbrandt bij tien minuten trampolinespringen evenveel calorieën als bij een half uurtje joggen. Trampolinespringen is pure Fun en toch ook heel intensief trainen. Meer dan 30 minuten is er dan ook niet nodig om Fit te blijven.
(VBS De Kiem)

Start koppeldans (september 2021)
Dirk en Jenny nemen u mee in de wereld van het ballroom dansen. In deze lessen worden onder meer de swing, salsa, tango en latijnse dansen aangeleerd. Af en toe zullen ook dansavonden plaatsvinden. (zie kalender)
(VBS De Kiem)